Άφιξη
Αναχώρηση
Άτομα

Cubic Hotel
Boutique Ξενοδοχείο - Παραλία Ορνός - Μύκονος

Καλωσορίσατε στο Cubic Hotel,
τον απόλυτο προορισμό διακοπών στην Μύκονο! Μόλις 3 m από την παραλία Ορνός, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ασύγκριτη άνεση και υπέροχη φιλοξενία σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον. Κάντε βουτιά στην προσωπική σας πισίνα, καθώς ατενίζετε τα κρυστάλλινα νερά και γίνεστε μέρος του funky ρυθμού της Μυκόνου. Το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες και παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, πάντοτε με χαμόγελο.
Επωφεληθείτε από exclusive παροχές Spa
και μείνετε σε φόρμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ή απλά χαλαρώστε απολαμβάνοντας την εξαιρετική τοποθεσία την ώρα του πρωινού. Κάθε δωμάτιο και σουίτα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την σύγχρονη αισθητική, συνδυάζοντας αρμονικά τον κυβισμό και την πολυπλοκότητα των διαστάσεων με μοντέρνες πινελιές. Ζήστε τη ζωντάνια της Μυκόνου από το ιδανικό μέρος σε ολόκληρο το νησί.
Κομψότητα & άνεση
Συνδυάζοντας τον σύγχρονο σχεδιασμό με την διαχρονική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, έχουμε δημιουργήσει το απόλυτο καταφύγιο διακοπών για εσάς στη Μύκονο. Απολαύστε τη διαμονή σας με απαράμιλλη άνεση και στυλ, ενώ παραδίδεστε στην απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και ταυτόχρονα γίνεστε μέρος του funky νησιού!
Παροχές & υπηρεσίες - Cubic Hotel

Παροχές & υπηρεσίες

Στο Cubic Hotel, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα διατηρούμε την αυθεντική φιλοξενία της Μυκόνου με χαμόγελο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι ώστε να κάνουμε την διαμονή σας στη Μύκονο πραγματικά αξέχαστη!
Cubic Hotel1
Cubic Hotel2
Cubic Hotel3
Cubic Hotel4
Cubic Hotel5
Cubic Hotel6

Χαλαρώστε στην ιδιωτικότητα

Ακριβώς αυτή η δομή του ξενοδοχείου δημιουργεί και την αίσθηση της ιδιωτικότητας, μέσα από τις εναλλαγές βάθους-ύψους και εσοχές-προεξοχή.

Σχεδιασμός & λειτουργικότητα

Εν τέλει, ο σχεδιασμός παρέχει μια σύγχρονη πολυδιάστατη επιλογή διαμονής όπου οι οπτικές αποδράσεις, η ιδιωτικότητα και η προσβασιμότητα βρίσκονται σε συνεχή μορφολογία και υψομετρικό διάλογο.
Διαμονή
Συνδυάζοντας τον σύγχρονο σχεδιασμό με την διαχρονική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, έχουμε δημιουργήσει το απόλυτο καταφύγιο διακοπών για εσάς στη Μύκονο. Απολαύστε τη διαμονή σας με απαράμιλλη άνεση και στυλ, ενώ παραδίδεστε στην απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και ταυτόχρονα γίνεστε μέρος του funky...
Παροχές
Στο Cubic Hotel, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα διατηρούμε την αυθεντική φιλοξενία της Μυκόνου με χαμόγελο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι ώστε να κάνουμε την διαμονή σας στη Μύκονο πραγματικά...
Διαμονή Ορνός - Μύκονος
στον Ορνό - Μύκονος
20-25 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
20-25 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
20-25 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
20 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
20-25 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
40 m²    2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή